Deity® V.Lav

Deity® V.Lav är en liten rundstrålande mikrofonmygga för professionell videoproduktion. Ljudupptagningen med mikrofonen ger ett klart, tydligt och naturligt ljud, med en platt frekvensrespons som är optimerat för t.ex tal. Deity® V.Lav har mycket bra signal-brus förhållande (SNR), inbyggd mikroprocessor (Smart Auto TRRS) och enastående batteritid (>800h). Mikrofonen kan anslutas till allt som har 3.5mm-ljudingång, som t.ex smartphones, surfplattor, systemkameror, laptops, Wireless Transmitters mm. Perfekt mikrofon att använda vid inspelning av t.ex filmer, podsändningar, intervjuer mm. Myggan kan tack vare sin ringa storlek fästas i kavajslaget vid t.ex intervjuer.

Världens första smarta A-Lav.

Deity® V.Lav marknadsförs som "Världens första smarta A-Lav", då den har en mikroprocessor som "känner av" enheten som den ansluts till. Mikrofonen har vanlig standard 3.5mm kontakt och kan anslutas till allt som har 3.5mm ljudingång. Den inbyggda mikroprocessorn drivs av 2st LR41-batterier, vilket ger mikrofonen en imponerande batteritid på mer än 800 timmar! Det är nämligen så att mikrofonen använder bara batteridrift precis när den ansluts. Sen sker strömförsörjningen av mikrofonen via ansluten enhet. Myggan har en 5 meters kabel, som är silikonförstärkt så att man undviker risken att kabeln trasslar ihop sig. Mikrofonen levereras körklar, med batterierna monterade i aluminiumkapseln.
Frekvensomfång50Hz-20kHzSignal/Noise:≥ 67dB SPL(@1 KHz, rel 1Pa per IEC651).
Dynamiskt omfång 83 dBKänslighet -40dB ±2 dB (re 1V/Pa @ 1kHz)
Max SPL ≥110 dB SPL (@1 kHz, 1% THD into 1kΩ)Batteri typ2 st LR41 (AG3)
THD ≤ 0.5%Battertid >800h
Impedans 2,2 kΩKabellängd:5 meter
Kontakt 3,5mmVikt (Netto)38g
Reservation för konstruktionsändringar och typografiska fel.


Deity mikrofoner

Deity® är en tillverkare av professionella mikrofoner för t.ex TV-produktioner och filminspelningar. Läs mer om produkterna på den engelska sajten.

Kontakt: PHOTAX P.Arvidsson Foto AB, mail@photax.se 0481-14620